6983513934 Παραλία Καστροσυκιάς, Πρέβεζας thalassacaffe@gmail.com

Thalassa Summer Escape
Beach Bar | Καστροσυκιά Πρέβεζας


 

 

Στην παραλία Καστροσυκιάς στην Πρέβεζα βρίσκεται το "Thalassa Summer Escape" που υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες και απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Τα νερά στην παραλία Καστροσυκιά είναι καθαρά και ρηχά τα οποία την κάνουν κατάλληλη για όλες τις ηλικίες !!!

Το νεανικό κοινό και η fun διάθεση εγγυώνται τις πιο διασκεδαστικές διακοπές είναι ο καλύτερος προορισμός για να διασκεδάσει κανείς ως αργά το βράδυ στα πάρτι που διοργανώνονται. 

Στο "Thalassa Summer Escape" θ'απολαύσετε τα εξαιρετικά cocktail που προσφέρουμε ή τα ποτά μας, ενώ μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πλήθος από πιάτα που προσφέρουμε.

Μπροστά στην παραλία, σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία, από νωρίς το μεσημέρι με λαχταριστά σνακ, φρουτοσαλάτες, φυσικούς χυμούς καθώς και διάφορα πιάτα, μέχρι αργά το απόγευμα όπου απολαμβάνεται ένα λαχταριστό cocktail ή το ποτό σας με μουσική απολαμβάνοντας την καταπληκλτική θέα της θάλασσας…

Ενας οργανωμένος πολυχώρος για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές κατάλληλος για παιδικά πάρτυ και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια όπως Personal junior και για ενήλικες καθώς και Aqua πάντα με την επίβλεψη και την καθοδήγηση πιστοποιημένου άτομου για τις αθλητικές δραστηριότητες!